De 3 Bästa Blandarna 2022

Køb ikke før du har læst dette
EVA BLEYER

EVA BLEYER

Analytiker för recensioner av köksmaskiner och innovationslabb
Eva är granskningsanalytiker inom köksmaskiner och innovationslabb, där hon testar köksutrustning, vitvaror och kulinariska innovationer. Hon har mer än 10 års erfarenhet inom livsmedelsbranschen. Det är hennes jobb att se till att du väljer det köksredskap som är rätt för dig genom att testa det bästa vi har att erbjuda.

1

Blenders är en viktig del av alla kök, och det handlar inte bara om smoothies du gör med din mixer. Det handlar också om smidig hackning och blandning av frukt, grönsaker och mycket mer. Du kan till och med använda den för att mala nötter och frön för måltidsersättning!

En mixer är mer än vad den brukar vara. Shoppa runt och du kommer att upptäcka att den en gång så enkla apparaten har förvandlats till en köksarbetshäst. Så vad är egentligen värt dina pengar?

Få små köksmaskiner är mer mångsidiga än en bra glasvisp. Förutom att göra smoothies, milkshakes och andra frysta drycker kan dess kraftfulla blad krossa is, blanda såser, mosa varm soppa, göra hemlagad barnmat och mer. För att hjälpa dig hitta en apparat som passar dina behov lyfter vi fram några av de bästa mixarna på marknaden idag.

Innan vi kollar in de bästa blandarna, låt oss bryta ner några andra produktfunktioner som du vill överväga.

Vad bör du tänka på när du köper de bästa blandarna?

Multifunktion (kött, spannmål, grönsaker, juice)

Separat behållare för olika livsmedel

Giftfritt material

Kapacitet

Motoreffekt

Hastighetskontroll

Kan diskas i diskmaskin

Blad av rostfritt stål

Jordnötssmör Makare

Price

Shopping på en budget?

Tja, du är på rätt plats. Jag har satt ihop den här guiden eftersom många människor inte vill ha en kraftfull Vitamix på $500, men ändå är frustrerade över prestandan och hållbarheten hos många billiga mixers.

I slutet av den här artikeln kan vi försäkra dig om att du kommer att ha fyra nya anledningar till varför en helt ny mixer bör finnas i din kundvagn.

Vad ska man leta efter

Ställ in en mängd olika funktioner i en, en maskin med flera funktioner. Hacka, blanda, mal, filtrera, multifunktionsmatberedare. Så du kan spara mer pengar och tid i köket! Flera olika behållare som kan separera spannmål, grönsaker, juice från rått kött blir mer hygieniska!

Den andra viktiga faktorn som du måste kontrollera när du köper en mixer och kvarn är bladet. Kvaliteten på bladet en apparat har är direkt relaterad till dess prestanda. Se till att apparaten har diamantslipade blad i rostfritt stål för att göra apparaten enkel att använda. Rostfria blad är inte bara hygieniska, utan ökar också produktens hållbarhet.

Mathackaren med flera justerbara hastigheter, ren kopparmotor, stark kraft, lång livslängd, med motoröverhettningsskydd, automatiskt överhettningsstopp. När koppen separeras från maskinen slutar maskinen att fungera, vilket är mycket säkert. Multipelt värmeavledningssystem, porös värmeavledningsinställning kan avge värme för att förlänga motorns livslängd.

När du väljer mixer och kvarn är det viktigt att ta hänsyn till mixerns arbetshastighet. En höghastighetsmixer kan utföra vissa funktioner som konventionella mixers inte kan utföra. Den höga hastigheten och tillräckliga kapaciteten gör den till en idealisk enhet för hektiska morgnar när du har ont om tid.

Vad ska man undvika

Plastbehållare är mer benägna att repa, fläcka och samla matlukter. Och om det inte städas tillräckligt bra kan matrester som samlats i reporna bli bakterier som orsakar sjukdomar. Dessutom innehåller plast ofta BPA, som kan vara giftigt och ha en negativ inverkan på människors hälsa.

Tänk på att du kan behöva använda mixern för en grupp människor, så köp inte bara en liten hemmixer. När det kommer till kapaciteten; en stor mixer kan alltid förbereda mindre portioner, men en liten mixer klarar inte enstaka gäster eller samling av familj och vänner. Kanske är det ett problem att lagra föremålet och du har helt enkelt inte utrymme för den större maskinen. När det gäller catering för en stor familj eller gäster för en och annan fest är en mixer med mindre än 1 liters kapacitet nästan värdelös.

Om du bor i lägenhet och inte vill väcka dina grannar kan det vara bäst att förbereda din frukostsmoothie kvällen innan.

En modell med löstagbara blad kan hjälpa till att göra rengöringen runt botten av kannan lättare. Kannor med inbyggda blad är fortfarande OK om kannan har en bredare botten så det är lättare att ta bort obearbetade bitar som sitter under.

TOP 3 BÄSTA BLENDERS 2022

Under de senaste 6 månaderna har vi testat 48 olika mixers. Dessa 3 modeller är de bästa baserat på våra expertutlåtanden tillsammans med konsumentrecensioner:

1icon-1.png
微信截图_20221202142011
1icon-1.png
图3
679 rösta 9.7/10

UTVÄRDERING

2,490,00 SEK

A+

TOTALT RESULTAT

TOTAL GRADE

FUNKTIONALITET

0%

9.9/10

KRAFTFULL MOTOR

0%

9.7 /10

HASTIGHETS KONTROLL

0%

9.5 /10

KAPACITET

0%

9.6/10

VÄRDE FÖR PENGAR

0%

9.8/10

Fördel:

Nackdelar:

Recension

Jag snubblade över detta märke och det gav mig en fantastisk upplevelse, jag menar vem kan säga nej till denna mixer med multifunktionsprocessor men det lägsta priset med bra prestanda? Det är definitivt huvudrollen i min dagens recension.

Detta är en av de mest bekväma att använda blandarna vi har testat.

Med Canmaxis 4-i-1-matberedare och mixer kommer allt till en knapptryckning. Från att blanda, hacka och mala till omrörning, rivning och puré, denna högpresterande köksmixer klarar alla uppgifter med lätthet. Så du kan spara mer pengar och tid i köket!

Canmaxis är en juicepress med stor kapacitet med stålkropp och enkel knappkontroll. Dess 1000W kraftfulla motor, utilitaristiska blad i rostfritt stål med 3 hastigheter och pulskontrollfunktion garanterar utmärkt prestanda.

Dessutom är Canmaxis tillverkade av säkert material och tillbehören och knivarna tål maskindisk. Bladen är tillverkade av rostfritt stål.

För priset är vi förvånade över att man kan få en så bra mixer för så lite pengar. Canmaxis “hemlighet” är att de är en grupp ingenjörer som gick samman för att skapa en multifunktionsmixer med samma delar som de stora märkena, men till ett mycket lägre pris.

2icon-1.png
微信截图_20221202142033
2icon-1.png
A3500i
276 rösta 9.1/10

UTVÄRDERING

8,999,00 SEK

A-

TOTALT RESULTAT

TOTAL GRADE

FUNKTIONALITET

0%

9.1/10

KRAFTFULL MOTOR

0%

9.3/10

HASTIGHETS KONTROLL

0%

9.2/10

KAPACITET

0%

9.0/10

VÄRDE FÖR PENGAR

0%

8.9/10

Fördel:

Nackdelar:

Recension

Vitamix A3500 är möjligen Vitamix mest populära mixer.

Denna modell kommer dock bara med den stora kannan som en del av standardpaketet, och alla andra tillbehör kommer till en extra kostnad. Det betyder att det bara finns en behållare för flera livsmedel. Matsmaker samverkar med varandra och dålig städning kan föda fram bakterier.

En enda funktion kan inte bearbeta mat samtidigt.

Den här mixern är tung, om du vill ha den i ett skåp kommer vissa att tycka att det är svårt att lyfta in och ut ur skåpet varje gång.

Priset är mycket dyrt och valutan för pengarna är inte hög.

3icon-1.png
微信截图_20221202142053
3icon-1.png
725
147 rösta 8.6/10

UTVÄRDERING

7,999,00 SEK

B+

TOTALT RESULTAT

TOTAL GRADE

FUNKTIONALITET

0%

8.5/10

KRAFTFULL MOTOR

0%

8.7/10

HASTIGHETS KONTROLL

0%

8.4/10

KAPACITET

0%

8.9/10

VÄRDE FÖR PENGAR

0%

8.5/10

Fördel:

Nackdelar:

Recension

Blendtec Designer 725 är utmärkt för mångsidig användning.

Tyvärr, om du använder huvudglaset, kämpar det för att bearbeta bladgrönt som grönkål, vilket resulterar i en skummig, slaskig smoothie efter flera minuters blandning.

Å andra sidan har den en exceptionell, robust byggkvalitet och är verkligen lätt att rengöra.

Blendtec Designer 725 kan inte användas för att blanda varma ingredienser, så den är inte lämplig för att göra soppor.

Dessutom är det väldigt högt när man mixar i full hastighet. Receptboken som följer med Designer 725 mixer innehåller endast 10 recept. Om du behöver mer receptinspiration, köp en kokbok eller titta på nätet.

Det är ett av de dyraste alternativen på marknaden.

We are a free online resource that strives to offer helpful content and comparison features to our visitors. We accept advertising compensation from companies that appear on the site, which impacts the location and order in which brands (and/or their products) are presented, and also impacts the score that is assigned to it. Company listings on this page DO NOT imply endorsement. We do not feature all providers on the market. Except as expressly set forth in our Terms of Use, all representations and warranties regarding the information presented on this page are disclaimed. The information, including pricing, which appears on this site is subject to change at any time.