De 3 Beste Blenderne I 2022

Ikke kjøp før du har lest dette
EVA BLEYER

EVA BLEYER

Analytiker for anmeldelser av kjøkkenapparater og innovasjonslaboratorier
Eva er reviewanalytiker innen kjøkkenmaskiner og innovasjonslaboratorier, hvor hun tester kjøkkenutstyr, hvitevarer og kulinariske innovasjoner. Hun har mer enn 10 års erfaring fra næringsmiddelindustrien. Det er hennes jobb å sørge for at du velger kokekaret som passer for deg ved å teste det beste vi har å tilby.

1

Blendere er en viktig del av ethvert kjøkken, og det handler ikke bare om smoothiene du lager med blenderen din. Det handler også om jevn hakking og blanding av frukt, grønnsaker og mye mer. Du kan til og med bruke den til å male nøtter og frø som erstatning for måltid!

En blender er mer enn den vanligvis er. Shop rundt og du vil finne at det en gang så enkle apparatet har forvandlet seg til en kjøkkenhest. Så hva er egentlig verdt pengene dine?

Få små kjøkkenapparater er mer allsidige enn en god glassvisp. I tillegg til å lage smoothies, milkshakes og andre frosne drikker, kan de kraftige bladene knuse is, blande sauser, purere varm suppe, lage hjemmelaget babymat og mer. For å hjelpe deg med å finne et apparat som passer dine behov, fremhever vi noen av de beste blenderne på markedet i dag.

Før vi sjekker ut de beste blenderne, la oss bryte ned noen andre produktfunksjoner du vil vurdere.

Hva bør du vurdere når du kjøper de beste blenderne?

Multifunksjon (kjøtt, korn, grønnsaker, juice)

Egen beholder for ulike matvarer

Ikke-giftig materiale

Kapasitet

Motorkraft

Hastighetskontroll

Tåler vask i oppvaskmaskin

Blad i rustfritt stål

Peanøttsmør maker

Price

Shopping på et budsjett?

Vel, du er på rett sted. Jeg har satt sammen denne veiledningen fordi mange mennesker ikke vil ha en kraftig Vitamix på 500 dollar, men likevel er frustrerte over ytelsen og holdbarheten til mange billige blendere.

Ved slutten av denne artikkelen kan vi forsikre deg om at du vil ha 4 nye grunner til at en helt ny blender bør være i handlekurven din.

Hva du skal se etter

Still inn en rekke funksjoner i én, én maskin med flere funksjoner. Hakk, bland, kvern, filtrer, multifunksjons foodprosessor blendere. Så du kan spare mer penger og tid på kjøkkenet! Flere forskjellige beholdere som kan skille korn, grønnsaker, juice fra rått kjøtt vil være mer hygieniske!

Den andre viktige faktoren du må sjekke når du kjøper en blender og kvern er bladet. Kvaliteten på bladet et apparat har er direkte relatert til ytelsen. Sørg for at apparatet har diamantskårne blader i rustfritt stål for å gjøre apparatet enkelt å betjene. Blader i rustfritt stål er ikke bare hygieniske, men øker også holdbarheten til produktet.

Mathakkeren med flere justerbare hastigheter, ren kobbermotor, sterk kraft, lang levetid, med motor overopphetingsbeskyttelse, automatisk overopphetingsstopp. Når koppen er skilt fra maskinen, slutter maskinen å fungere, noe som er veldig trygt. Multiple varmespredningssystem, porøs varmespredningsinnstilling kan avgi varme for å forlenge levetiden til motoren.

Når du velger blender og kvern, er det viktig å ta hensyn til blenderens arbeidshastighet. En høyhastighets blender kan utføre visse funksjoner som konvensjonelle blendere ikke er i stand til å utføre. Den høye hastigheten og tilstrekkelig kapasitet gjør den til en ideell enhet for travle morgener når du har kort tid.

Hva du bør unngå

Plastbeholdere er mer sannsynlig å ripe, flekker og samle matlukt. Og hvis det ikke rengjøres godt nok, kan matrester som har samlet seg i ripene bli bakterier som forårsaker sykdom. I tillegg inneholder plast ofte BPA, som kan være giftig og ha en negativ innvirkning på folks helse.

Husk at du kanskje må bruke blenderen for en gruppe mennesker, så ikke bare kjøp en liten hjemmemikser. Når det gjelder kapasiteten; en stor blender kan alltid tilberede mindre porsjoner, men en liten blender takler ikke en og annen fest med gjester eller samling av familie og venner. Kanskje det er et problem å oppbevare varen, og du har rett og slett ikke plass til den større maskinen. Når det gjelder catering for en stor familie eller gjester til en og annen fest, er en blender med mindre enn 1 liters kapasitet nesten ubrukelig.

Hvis du bor i leilighet og ikke ønsker å vekke naboene dine, kan det være best å lage frokostsmoothien kvelden før.

En modell med avtakbare blader kan bidra til å gjøre rengjøringen rundt bunnen av kannen enklere. Mugger med innebygde blader er fortsatt OK hvis kannen har en bredere bunn, slik at det er lettere å fjerne ubehandlede biter som sitter under.

TOP 3 BESTE BLENDERE I 2022

I løpet av de siste 6 månedene har vi testet 48 forskjellige blendere. Disse 3 modellene er de beste basert på våre ekspertuttalelser sammen med forbrukeranmeldelser:

1icon-1.png
微信截图_20221202142011
1icon-1.png
图3
894 stemmer 9.7/10

EVALUERING

2,407,00 NOK

A+

SAMLET RESULTAT

TOTAL GRADE

FUNKSJONALITET

0%

9.9/10

KRAFTIG MOTOR

0%

9.7 /10

FARTSKONTROLL

0%

9.5 /10

KAPASITET

0%

9.6/10

VALUTA FOR PENGENE

0%

9.8/10

Fordel:

Ulemper:

Anmeldelse

Jeg snublet over dette merket og det ga meg en flott opplevelse, jeg mener hvem kan si nei til denne blenderen med multifunksjonsprosessor, men den laveste prisen med god ytelse? Det er definitivt hovedrollen i dagens anmeldelse.

Dette er en av de mest komfortable blenderne vi har testet.

Med Canmaxis 4 i 1 foodprosessor og blender kommer alt ned til et trykk på en knapp. Fra miksing, hakking og maling til røring, riving og puré, denne høyytelses kjøkkenblenderen takler enhver oppgave med letthet. Så du kan spare mer penger og tid på kjøkkenet!

Canmaxis er en juicemaskin med stor kapasitet med stålkropp og enkel knappekontroll. Dens 1000W kraftige motor, utilitaristiske kniver i rustfritt stål med 3 hastigheter og pulskontrollfunksjon garanterer utmerket ytelse.

Videre er Canmaxis konstruert av trygt materiale, og tilbehøret og knivene tåler oppvaskmaskin. Bladene er laget av rustfritt stål.

Til prisen er vi overrasket over at du kan få en så god blender for så lite penger. Canmaxis «hemmelighet» er at de er en gruppe ingeniører som gikk sammen for å lage en multifunksjonsblender med samme deler som de store merkene, men til en mye lavere pris.

2icon-1.png
微信截图_20221202142033
2icon-1.png
A3500i
357 stemmer 9.1/10

EVALUERING

8,999,00 NOK

A-

SAMLET RESULTAT

TOTAL GRADE

FUNKSJONALITET

0%

9.1/10

KRAFTIG MOTOR

0%

9.3/10

FARTSKONTROLL

0%

9.2/10

KAPASITET

0%

9.0/10

VALUTA FOR PENGENE

0%

8.9/10

Fordel:

Ulemper:

Anmeldelse

Vitamix A3500 er muligens Vitamixs mest populære blender.

Denne modellen kommer imidlertid kun med den store kannen som en del av standardpakken, og alt annet tilbehør kommer mot en ekstra kostnad. Dette betyr at det kun er én beholder for flere matvarer. Matsmaker samhandler med hverandre og dårlig rengjøring kan avle bakterier.

En enkelt funksjon kan ikke behandle mat samtidig.

Denne blenderen er tung, hvis du vil ha den i et skap, vil noen oppleve det som en kamp å løfte inn og ut av skapet hver gang.

Prisen er veldig dyr og verdien for pengene er ikke høy.

3icon-1.png
微信截图_20221202142053
3icon-1.png
725
148 stemmer 8.6/10

EVALUERING

6,999,00 NOK

B+

SAMLET RESULTAT

TOTAL GRADE

FUNKSJONALITET

0%

8.5/10

KRAFTIG MOTOR

0%

8.7/10

FARTSKONTROLL

0%

8.4/10

KAPASITET

0%

8.9/10

VALUTA FOR PENGENE

0%

8.5/10

Fordel:

Ulemper:

Anmeldelse

Blendtec Designer 725 er utmerket for flerbruksbruk.

Dessverre, hvis du bruker hovedglasset, sliter det med å behandle bladgrønt som grønnkål, noe som resulterer i en skummende, slurhy smoothie etter flere minutters blanding.

På den annen side har den en eksepsjonell, robust byggekvalitet og er veldig enkel å rengjøre.

Blendtec Designer 725 kan ikke brukes til å blande varme ingredienser, så den egner seg ikke til å lage supper.

Videre er det veldig høyt når du blender på full hastighet. Oppskriftsboken som følger med Designer 725 blender inneholder kun 10 oppskrifter. Trenger du mer oppskriftsinspirasjon, kjøp en kokebok eller se på nettet.

Det er et av de dyreste alternativene på markedet.

We are a free online resource that strives to offer helpful content and comparison features to our visitors. We accept advertising compensation from companies that appear on the site, which impacts the location and order in which brands (and/or their products) are presented, and also impacts the score that is assigned to it. Company listings on this page DO NOT imply endorsement. We do not feature all providers on the market. Except as expressly set forth in our Terms of Use, all representations and warranties regarding the information presented on this page are disclaimed. The information, including pricing, which appears on this site is subject to change at any time.