De 3 Bedste Blendere I 2024

Vi undersøger, tester, anmelder og anbefaler uafhængigt de bedste produkter.
EVA BLEYER

EVA BLEYER

Analyst for anmeldelser af køkkenapparater og innovationslaboratorier
Eva er anmelderanalytiker i køkkenmaskiner og innovationslab, hvor hun tester køkkengrej, hårde hvidevarer og kulinariske innovationer. Hun har mere end 10 års erfaring i fødevareindustrien. Det er hendes opgave at sørge for, at du vælger det køkkenværktøj, der passer til dig, ved at teste det bedste, vi har at tilbyde.

01

Blenderen er et alsidigt køkkenredskab, på trods af, at en blender er en forholdsvis simpel maskine, kan den klare mange forskellige jobs i køkkenet.

Den kan bruges til at lave en lang række forskellige fødevarer, lige fra supper og saucer til smoothies og babymad. En god blender kan også håndtere is, hvilket gør den til et godt valg til milkshake. Det er derfor vigtigt, at have en blender som opfylder ens behov.

Uanset om du leder efter din første blender, eller om du er på udkig efter en afløser til din trofaste, vil vi gerne hjælpe dig, med at gøre købsbeslutningen nemmere.

Denne bedst i test blender indeholder en overskuelig oversigt over nogle af de bedste blender på markedet samt en guide til, hvordan du udvælger lige den blender, som passer til dine behov.

HVAD SKAL MAN OVERVEJE, NÅR MAN KØBER EN BLENDER?

Multifunktion

Ikke-giftigt materiale

Kapacitet

Motorkraft

Hastighedsindstillinger

Tåler opvaskemaskine

Brugervenlighed

Udseende

Pris

Blenderen er kommet for at blive i de fleste madglade hjem, og det er med god grund. Den giver nemlig en masse frihed og sparer dig for tid under madlavningen.

Uanset om du vil blende smoothies, lave varme supper eller knuse isterninger, så er det vigtigt du har en god blender. Der findes dog mange forskellige blendere på markedet, og det kan være svært at finde den bedste blender.

Derfor har vi undersøgt de bedste blendere på markedet, så du kan finde den rigtige, alsidig blender, der både kan håndtere både kolde og varme ingredienser, og lave lækre smoothies. Så hvis du er på udkig efter din nye blender, så læs med her!

Hvad vi leder efter

Du skal vælge en blender, der er udstyret med en kraftig motor. Des mere kraft, den her, des flere opgaver kan den klare. Hvis din blender både skal bruges ofte og til mange opgaver, så er det særligt vigtigt med en god motor. Der er ikke noget fast tal, du kan tage udgangspunkt i, når det kommer til motorens effekt. Du bør dog – så vidt muligt – holde dig over 1.200 W.

Performance blendere har kraft nok til at forvandle frossen frugt til tykke, silkebløde smoothies uden klumper.

En høj krukke, der indsnævres i bunden, er den bedste form til at trække ingredienser ind i knivene, hvilket hjælper med at skabe en stærk hvirvel.

Du skal selvfølgelig også kunne regulere på hastigheden på din blender. Det kan vise sig at have relevans i en lang række sammenhænge. Der er mange opgaver, der udføres bedre, hvis du selv kan regulere hastigheden. Det gør sig eksempelvis gældende for smoothies, hvor det kan være ideelt at variere lidt i hastigheden.

Hvad skal undgås

Pulsindstillingen giver et kort kraftudbrud og er nyttig til små mængder mad, især tørre fødevarer, for at hjælpe med at fordele belastningen og fremme en jævn konsistens. Blendere med en pulsefunktion blender i små ryk, så eks. maden der blender og/eller isterninger ikke sætter sig fast og ødelægger knivene eller rotorelementet. Vælg en blender med en pulsefunktion, så er din blender sikret.

Husk på, at du måske skal bruge blenderen til en gruppe mennesker, så du skal ikke bare købe en lille hjemmeblender. Når det kommer til kapaciteten; en stor blender kan altid tilberede mindre portioner, men en lille blender kan ikke klare den lejlighedsvise fest af gæster eller sammenkomst af familie og venner. I tilfælde af catering til en stor familie eller gæster til lejlighedsvis fest er en blender med mindre end 1.6 liters kapacitet næsten ubrugelig.

En kande er glas er umiddelbart lidt stærkere, men den er også tungere og der er større sandsynlighed for at den går i stykker, hvis du taber den. Desuden kan den revne, hvis der hældes meget varme væsker i den.
Den bedste kande er designet til at give lidt modstand under blendning – den kan således være kantet eller have riller på indersiden. En fuldstændig rund kande uden rille ville bevirke at ingredienserne bare blev rørt rundt.

To knivblade er at foretrække. Med fire knivblade kan det blive kompakt – isterninger og andre hårde, runde ingredienser hopper bare rundt på bladene, hvis der køres med for høj hastighed. De kan ikke komme ordentligt ned og blive knust.

TOP 3 BEDSTE BLENDERE I 2024

Forbrugerne har testet 33 forskellige blendere. I listen nedenfor opsummerer vi de 3 bedste blendere. Find den bedste blender, for 2024, ifølge forbrugerne.

1icon-1.png
01
1icon-1.png
10001
1058 stemmer 9.7/10

EVALUERING

1 599,00 Dkk

A+

SAMLET RESULTAT

TOTAL GRADE

FUNKTIONALITET

0%

9.9/10

MOTORKRAFT

0%

9.7 /10

ANVENDELIGHED

0%

9.5 /10

HOLDBARHED

0%

9.6/10

VÆRDI FOR PENGENE

0%

9.8/10

Fordele:

Ulemper:

Anmeldelse

Hvis du leder efter en blender, der både er prisvenlig, robust og effektiv i drift, så skal du investere i denne model fra Canmaxis.

Blenderen har nemlig en god og solid opbygning, hvorfor den vil kunne holde i mange år. Derudover er maskinen til en favorable pris, som er til at betale på de fleste budgetter. Blenderen er endda også effektiv i drift, hvor den kører med 1.500 watt og op til 26.000 omdrejninger i minuttet. Dette resulterer i en stærk model, der kan klare selv hårde ingredienser. Den BPA-fri beholder har en stor kapacitet på 1,8 liter, så den kan blende kreationer til hele familien.

Den har desuden en variabel indstilling af hastigheden, samt en pulse funktion. Det giver naturligvis sig selv, at blenderen også skal være udstyret med skarpe knivblade for at skabe den optimale blendning, så det er modellen også udstyret med. Den medfølgende BPA fri stav gør det desuden muligt at bearbejde selv tykke og hårde ingredienser.

Som en ekstra bonus er denne blender udstyret med et automatisk rengøringsprogram og så medfølger der en praktisk spatel til optimal fjernelse af ingredienser i bunden af kanden. Derudover medfølger der et låg med doseringsmål og en opskriftsbog med i købet.

2icon-1.png
02
2icon-1.png
A3500i
392 stemmer 9.1/10

EVALUERING

8 999,00 Dkk

A-

SAMLET RESULTAT

TOTAL GRADE

FUNKTIONALITET

0%

9.1/10

MOTORKRAFT

0%

9.3/10

ANVENDELIGHED

0%

9.2/10

HOLDBARHED

0%

9.0/10

VÆRDI FOR PENGENE

0%

8.9/10

Fordele:

Ulemper:

Anmeldelse

Ifølge de seks eksperter er Vitamix Ascent A3500i en ”blender med gode funktioner”, der kan hjælpe med mange opgaver i køkkenet. Dog nævner nogle eksperter, at Vitamix Ascent A3500i er temmelig dyr, hvilket man skal være opmærksom på.

Blenderen har et rengøringsprogram, så det brugte jeg. Vand og lidt opvaskemiddel og et par minutter skulle gøre kanden ren. Men jeg må indrømme, at her udeblev resultatet altså. Rengøringsprogrammet gør ikke blenderen ren, men den er med til at løsne det der måtte sidde i blenderen.

Byggekvaliteten føles bra. Motoren blir varm, men ikke for varm. Men denne model kommer kun med den store kande som en del af standardpakken, og alt andet tilbehør kommer mod et ekstra gebyr.

A3500i er dog ret omfangsrig, så overvej dette, hvis du mangler plads. Den er tung og den dyreste blender, vi har testet – med et prisskilt, der er dobbelt og i nogle tilfælde tredobbelt af andre blendere på denne liste.

3icon-1.png
03
3icon-1.png
725
143 stemmer 8.6/10

EVALUERING

7 795,00 Dkk

B+

SAMLET RESULTAT

TOTAL GRADE

FUNKTIONALITET

0%

8.5/10

MOTORKRAFT

0%

8.7/10

ANVENDELIGHED

0%

8.4/10

HOLDBARHED

0%

8.9/10

VÆRDI FOR PENGENE

0%

8.5/10

Fordele:

Ulemper:

Anmeldelse

Blendtec Designer 725 er udmærket til multi-purpose brug.

Desværre, hvis du bruger hovedglasset, kæmper det med at behandle bladgrønt som grønkål, hvilket resulterer i en skummende, slamlig smoothie efter flere minutters blanding.

På den anden side har den en enestående, robust byggekvalitet og er virkelig nem at rengøre.

Uanset om du ønsker at blende suppe, juice eller smoothies, kan du opnå hurtige resultater med Blendtec Classic 725.

Ydermere er det meget højt, når der blendes ved fuld hastighed. Opskriftsbogen, der følger med Designer 725 blenderen, indeholder kun 10 opskrifter. Hvis du har brug for mere opskriftsinspiration, skal du købe en kogebog eller kigge på nettet.

Det er en af de dyreste muligheder på markedet.

We are a free online resource that strives to offer helpful content and comparison features to our visitors. We accept advertising compensation from companies that appear on the site, which impacts the location and order in which brands (and/or their products) are presented, and also impacts the score that is assigned to it. Company listings on this page DO NOT imply endorsement. We do not feature all providers on the market. Except as expressly set forth in our Terms of Use, all representations and warranties regarding the information presented on this page are disclaimed. The information, including pricing, which appears on this site is subject to change at any time.